Insighter, latest on eyewear.

Bij ons geen doorsnee zonnebrillen en monturen. Wij leveren alleen de coolste merken. Brillen die er niet alleen te gek uitzien, maar ook een bijzonder verhaal hebben. Hip and happening.

Wij weten namelijk als geen ander wat de trends zijn het komend seizoen. En wat de markt vraagt. Gezien vanuit de opticien, én de consument. Deze insights combineren we maar al te graag. We leveren niet voor niets ‘the latest on eyewear’.

Eyewear
Social Media
Interior solutions
Branding

Insighter, the next level…

Kende je ons al van de te gekke zonnebrillen en monturen, vanaf nu komt daar een nieuwe dimensie bij. Met onze storeconcepts en de daarbij horende branding. Wij creëren samen met jou dé ultieme winkelbeleving. Daarbij maken we gebruik van bewezen fashion concepten. Met een paar interieuraanpassingen en een nieuwe branding wordt jouw onderneming omgetovert tot ware eyecandy. Dit doen we niet alleen. We werken samen met dé marktleider op het gebied van winkelconcepten en een bedrijf dat een frisse blik heeft op het gebied van merkstrategie. Het moge duidelijk zijn: wij doen alles om die brillen en monturen extra te laten shinen.

Ons Team

Daniel van Gool

daniel@insighter.nl

    Kevin Spencer

    kevin@insighter.nl