LAMARCA

KLEURRIJK, ORIGINEEL EN STIJLVOL. ZOMAAR 3 WOORDEN DIE LAMARCA COLLECTIE SAMENVATTEN. IEDER MODEL IS HET RESULTAAT VAN NAUWGEZETTE AANDACHT VOOR DETAIL. VAN CONCEPT TOT ONTWERP EN KEUZE VAN KLEUREN TOT PRODUCTIE.

www.lamarcaeyewear.com

DIETER FUNK

DE ONTWERPEN VAN DIETER FUNK ZIJN INDIVIDUELE STIJLOBJECTEN, ALLEN MET DE HAND GEMAAKT. STUK VOOR STUK GEWAAGDE MONTUREN WAARMEE JE EEN ÉCHT STATEMENT MAAKT.

www.funkeyewear.com

SASHEE SCHUSTER

DESIGNER SASHEE SCHUSTER KENMERKT ZICH DOOR VROUWELIJKE EN SPEELSE MODELLEN. DOOR HET GEBRUIK VAN NATUURLIJKE MATERIALEN CREËERT ZIJ OPVALLENDE MONTUREN EN BIJZONDERE FRAMES.

www.funkeyewear.com

GEORGE GINA & LUCY

HET DUITSE LABEL GEORGE GINA & LUCY RICHT ZICH SPECIFIEK OP DE JONGE FASHIONISTA. IN DEZE COLLECTIE MET VEELAL TUSSENMATEN VIND JE DE HEDENDAAGSE STIJL EN ACTUELE MODEKLEUREN ALTIJD TERUG.

www.george-gina-lucy.com

FUNK FOOD

DE LIJN DIE CONVENTIES DOORBREEKT. HET LABEL WAARBIJ ALLES MAG EN KAN, EXPERIMENTEREN DE BASISHOUDING IS, WERELDEN SAMENKOMEN EN HET ALTIJD BORRELT VAN INSPIRATIE, KANSEN EN MOGELIJKHEDEN. NIET VOOR NIETS AANGEVOERD ONDER HET MOTTO ‘ALWAYS FRESH EYEWEAR’.

www.funkeyewear.com

SIMPLE.

DE HANDGEMAAKTE FRANSE COLLECTIE VAN SIMPLE IS STIJLVOL, TIJDLOOS EN ICONISCH. ONTWORPEN IN PARIJS MET DESIGN EN ACCENTEN UIT DE JAREN 70 MAAR WEL MET DE PASVORM VAN NU.

www.simple-eyewear.com

SIGHTCLUB

SIGHTCLUB IS DÉ PLUG-IN DIGITALE ETALAGE VOOR OPTICIENS. DEZE OPLOSSING ZORGT DAT DE ACTUELE VOORRAAD MONTUREN ALTIJD EN OVERAL ZICHTBAAR IS VOOR ALLE KLANTEN.

www.sightclub.nl