LAMARCA

KLEURRIJK, ORIGINEEL EN STIJLVOL. ZOMAAR 3 WOORDEN DIE LAMARCA COLLECTIE SAMENVATTEN. IEDER MODEL IS HET RESULTAAT VAN NAUWGEZETTE AANDACHT VOOR DETAIL. VAN CONCEPT TOT ONTWERP EN KEUZE VAN KLEUREN TOT PRODUCTIE. DIT AMBACHT IS TERUG TE ZIEN IN DIVERSE EXCLUSIEVE PROCESSEN ZOALS GRAVEREN, VERLIJMEN EN THERMOVORMEN.

www.lamarcaeyewear.com

NEON BERLIN

DEZE BERLIJNSE COLLECTIE BRENGT SUSTAINABLE EYEWEAR EN COOLNESS VOLLEDIG SAMEN. DOOR GEBRUIK VAN 3D GELASERED POLYAMIDE WORDT ER VERANTWOORD GEPRODUCEERD. ALLE MODELLEN ZIJN LICHTGEWICHT, STERK EN EXTREEM DUURZAAM.

www.neonberlin.com

SIMPLE.

DE HANDGEMAAKTE FRANSE COLLECTIE VAN SIMPLE IS STIJLVOL, TIJDLOOS EN ICONISCH. ONTWORPEN IN PARIJS MET DESIGN EN ACCENTEN UIT DE JAREN 70 MAAR WEL MET DE PASVORM VAN NU.

www.simple-eyewear.com

GEORGE GINA & LUCY

HET DUITSE LABEL GEORGE GINA & LUCY RICHT ZICH SPECIFIEK OP DE JONGE FASHIONISTA. IN DEZE COLLECTIE MET VEELAL TUSSENMATEN VIND JE DE HEDENDAAGSE STIJL EN ACTUELE MODEKLEUREN ALTIJD TERUG.

www.george-gina-lucy.com

SIGHTCLUB

SIGHTCLUB IS DÉ PLUG-IN DIGITALE ETALAGE VOOR OPTICIENS. DEZE OPLOSSING ZORGT DAT DE ACTUELE VOORRAAD MONTUREN ALTIJD EN OVERAL ZICHTBAAR IS VOOR ALLE KLANTEN.

WWW.SIGHTCLUB.NL