SIMPLE.

De PORSCHE 911, de smoking voor vrouwen van SINT-LAURENT, de kleine zwarte jurk van COCO CHANEL. Deze iconen zijn briljant en tegelijk…SIMPLE.

Stijlvol, tijdloos en iconisch zijn de belangrijkste termen om de handgemaakte collectie van SIMPLE samen te vatten. Ontworpen in Parijs, invloeden uit de jaren 70 en uitgevoerd in de pasvorm van nu.

Keep it Simple.

www.simple-eyewear.com

LAMARCA

Kleurrijk, poëtisch, spannend, stijlvol en origineel. Zomaar vijf woorden die de Lamarca Eyewear collectie samenvatten.

Het streven van Lamarca is om een ​​unieke collectie te maken waarin elk model het resultaat is van nauwgezette aandacht voor detail.

Van concept tot ontwerp en keuze van kleuren tot productie. Dit ambacht is terug te zien in diverse exclusieve processen zoals graveren, thermovormen en verlijmen. Achter deze processen gaat een lange geschiedenis schuil van creativiteit en handwerk. Handmade in Italy with love.

www.lamarcaeyewear.com

JOHNNY LOCO

Rebels en stijlvol tegelijk. Dit Amsterdamse merk maakt buiten hun bekende serie fietsen ook andere frames. Voor iedereen die van tijdloos en eenvoudig houdt.

www.johnnyloco.com

GEORGE GINA & LUCY

Dit Duitse accessoire merk is sinds 2005 niet meer weg te denken bij de moderne fashionista. Buiten de bekende tassenlijn hebben ze sinds enkele jaren ook een brillenlijn die zich onderscheidt door het gebruik van unieke prints.

www.george-gina-lucy.com

BROOKLYN SPECTACLES

Deze urban collectie is geïnspireerd door de creatieve persoonlijkheden en kleurrijke straten van Brooklyn. Met als motto “We want to bring a little bit of Brooklyn to everyone”.

www.brooklynspectacles.com